Consilierii UNIVERSALIO

Elena Gălățanu

University of the Aegean, Grecia

A absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității  ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. În continuarea studiilor universitare de licență, a urmat cursurile de master la Universitatea Tehnică ,,Gheorghe Asachi” din Iași, specializarea Marketing Industrial. A beneficiat de o mobilitate internațională în Grecia, la University of the Aegean, în urma căreia a deprins competențe în sfera monitorizării și evaluării proiectelor.

Interesul și dedicarea în domeniul educațional au fost susținute de participarea la cursuri de formare, precum Formare de Formatori și Lucrător de Tineret, dar și de implicarea în diverse proiecte Erasmus+ și POSDRU în țări precum Turcia, Bulgaria, Marea Britanie, Maroc și Germania, care au ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

Experiența de studiu internațională reprezintă, înainte de toate, o experiență de învățare, atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere personal. Totodată, este o investiție în viitorul profesional și în construirea unei cariere de succes, pas cu pas.

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?


  • Should be Empty:

facebook

Mâine, îți facem cunoștință cu câțiva dintre viitori studenți UNIVERSALIO.

Vom fi live de la Conferința Studenților UNIVERSALIO (unde aplicanții noștri de anul acesta îi întâlnesc pe cei din anii trecuți și află mai multe despre viața de student în străinătate) și vom discuta cu ei despre experiența lor de până acum.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ceremonia de absolvire de la The University of Manchester, într-un minut: ... See MoreSee Less

We are delighted to have such a magnificent venue ...

View on Facebook