Consilierii UNIVERSALIO

Georgiana Malac

BA Graduate, University of Worcester, Marea Britanie

A absolvit Comunicare și Scenaristică în cadrul University of Worcester din Marea Britanie. În timpul facultății a început să lucreze cu elevii britanici interesați de studii superioare, mai întâi ca reprezentant al universității, iar mai apoi ca mentor. A descoperit însă că ar putea să-i ajute mult mai bine pe studenții veniți din alte țări, deoarece reușea să rezoneze mai ușor cu aceștia, fiind și ea, la rândul ei, student internațional. Așa a ajuns și la RIUF, unde a vorbit pentru prima oară cu elevii români interesați de studii în străinătate din postura de reprezentant al unei universități britanice. Experiența de la RIUF i-a schimbat traiectoria, şi a reprezentat un factor important în decizia ei de a se întoarce în România. De atunci, a lucrat alături de grupul EDUCATIVA, unde a avut șansa să consilieze câteva sute de elevi ce aveau același vis pe care l-a avut și ea – să studieze în străinătate.

„Pentru mine, educația este cel mai important lucru în care poți să investești, atât la nivel personal cât și la nivel macro. O societate educată înseamnă o societate deschisă spre diversitate, spre progres. Experiența studiului în străinătate m-a format în primul rand ca și om, apoi și din punct de vedere profesional, deoarece mi-a dat încrederea că aș putea reuși orice îmi propun dar și skills-urile necesare să fac asta. Când vine vorba de munca mea la EDUCATIVA am în minte ce spunea John Dewey: «Education is not preparation for life; education is life itself» încercând să le insuflu și celor cu care lucrez aceeași pasiune și dorință pentru dezvoltare personală.”

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?


  • Should be Empty:

facebook

UNIVERSALIO updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Denisa Bogdan studiază Natural Sciences la UCL.

În iulie, la Conferința studenților UNIVERSALIO, am stat de vorbă cu Denisa despre programul de Natural Sciences, despre viața ca student în Londra și despre cum a fost pentru ea procesul de aplicare cu UNIVERSALIO:
... See MoreSee Less

View on Facebook