Despre UNIVERSALIO

În ultimii 5 ani, UNIVERSALIO a fost serviciul de consiliere personalizată prin intermediul căruia peste 800 de elevi și studenți au obţinut sprijin pentru a aplica la universități de top din ţări precum Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, Belgia, Norvegia sau Germania.

Am lucrat împreună cu ei pentru a recunoaște abilitățile fiecăruia, pentru a identifica experiențele academice și personale relevante pentru aplicație și pentru a dezvolta cele mai eficiente documente pentru dosar, astfel încât să maximizăm șansele de admitere ale fiecărui aplicant.

Aplicanţii UNIVERSALIO au devenit studenți la Oxford, Cambridge, Imperial College London, UCL, Birmingham și multe alte universități de top (în Marea Britanie), Amsterdam, Rotterdam, Leiden ş.a (în Olanda), Sciences-Po, Sorbona, Lyon, Strasbourg (în Franța) – şi acestea sunt doar o parte din numele mari cu care ne putem lăuda.

UNIVERSALIO este un program al Grupului EDUCATIVA.
EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără, alături de UNIVERSALIO, și RIUF – cel mai mare târg international de universități din România, serviciile de consiliere educațională EDMUNDO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro

facebook

Conversația Georgianei Malac cu Diana Rotaru, studentă la King's College London, a fost unul dintre cele mai populare interviuri ale noastre.

În caz că nu ai prins discuţia în direct, o poţi vedea aici:
... See MoreSee Less

Diana Rotaru, studentă la King's College London, ...

View on Facebook