Despre UNIVERSALIO

În ultimii 5 ani, UNIVERSALIO a fost serviciul de consiliere personalizată prin intermediul căruia peste 800 de elevi și studenți au obţinut sprijin pentru a aplica la universități de top din ţări precum Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, Belgia, Norvegia sau Germania.

Am lucrat împreună cu ei pentru a recunoaște abilitățile fiecăruia, pentru a identifica experiențele academice și personale relevante pentru aplicație și pentru a dezvolta cele mai eficiente documente pentru dosar, astfel încât să maximizăm șansele de admitere ale fiecărui aplicant.

Aplicanţii UNIVERSALIO au devenit studenți la Oxford, Cambridge, Imperial College London, UCL, Birmingham și multe alte universități de top (în Marea Britanie), Amsterdam, Rotterdam, Leiden ş.a (în Olanda), Sciences-Po, Sorbona, Lyon, Strasbourg (în Franța) – şi acestea sunt doar o parte din numele mari cu care ne putem lăuda.

UNIVERSALIO este un program al Grupului EDUCATIVA.
EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără, alături de UNIVERSALIO, și RIUF – cel mai mare târg international de universități din România, serviciile de consiliere educațională EDMUNDO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro

facebook

În iulie, UNIVERSALIO şi EDMERICA au participat la Aspire High School și au ținut, pentru elevi de liceu din mai multe țări, o sesiune despre procesul de aplicare la universități de top: ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mai sunt exact două luni până la termenul-limită de aplicare la Oxford și Cambridge, 15 octombrie.

Ca să afli ce urmează dacă-ți propui să aplici și tu, urmărește discuția noastră cu Radu Udrea, un aplicant UNIVERSALIO la Cambridge, apoi contactează un consilier:
... See MoreSee Less

Suntem live de la Conferința studenților UNIVERS...

View on Facebook

Ioan Nedelcu e student la University of Warwick, o universitate care l-a surprins prin nivelul academic și despre care ne-a spus că încearcă în mod vizibil să concureze cu Cambridge și Oxford.

Mai multe despre experiența lui, în acest interviu de la conferința studenților UNIVERSALIO de anul trecut:
... See MoreSee Less

View on Facebook