UNIVERSALIO Courses: Effective Communication

Ştii exact ceea ce vrei să spui, dar uiţi totul și emoţiile te fac să te blochezi atunci când trebuie să te exprimi în faţa unui grup? E un sentiment familiar pentru foarte multă lume, şi poate fi cu atât mai greu dacă ai nevoie să te exprimi în engleză. Dar, cu puţin efort, poţi învăţa să depăşeşti emoţiile iniţiale şi să-ţi transmiţi ideile în mod convingător, oricât de dificilă ar părea situaţia.

Am creat acest curs pentru că, în activitatea noastră de consiliere educațională de peste 6 ani, am întâlnit adesea elevi cu abilități și cunoștințe academice solide, pe care aveau dificultăți în a le comunica eficace în engleză, în scris sau verbal. Ne dorim ca elevii cu care lucrăm să se poată exprima confortabil și persuasiv pe o diversitate de teme contemporane – o abilitate de care vor avea nevoie în mod cert în viitor, în interacțiunile cu ofițerii de de admitere ai unei universități, cu colegi și profesori sau, în cele din urmă, cu potențiali angajatori.

Vei învăța de asemenea cum să gestionezi mai bine stresul, să ții un discurs public sau să comunici persuasiv în scris – totul, alături de alți liceeni interesați să comunice pe teme de actualitate. Trebuie doar să vii la curs cu dorința de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare în engleză, iar noi ne vom asigura că ai contextul potrivit în care să înveți.

De la o sesiune de improvizație până la un curs de creative writing sau la tehnici de comunicare în mass-media, sesiunile îți vor dezvolta abilitățile de exprimare de care ai nevoie la școală, acasă sau în activitățile extracuriculare.

Fie că  vrei să studiezi în străinătate sau pur și simplu să-ți îmbunătățești comunicarea cu prietenii, familia, profesorii sau viitorii angajatori, cursul pe care ți-l propune UNIVERSALIO e compus dintr-o serie de sesiuni care te vor ajuta să devii un public speaker mai relaxat și mai încrezător. Prin exerciții interactive și activități de grup, vei învăța alături de trainerii noștri, într-un mediu informal, să-ți comunici ideile și să interacționezi cu alți liceeni în diverse situații.

razvan-in-action
15369882_10154110074143354_1226925598_o
15310950_10154109870223354_1169259871_o
15368771_10154110074258354_434542969_o

Detalii organizatorice

Cursul se va desfășura în fiecare sâmbătă în perioada 11 noiembrie–16 decembrie 2017, la sediul UNIVERSALIO de pe strada Colței nr. 8.

Sesiunile vor fi susținute atât de un consilier cu studii în străinătate, cât și de traineri invitați, care vor împărtăși din expertiza lor.

Ce au spus participanţii la cursuri și workshopuri precedente

Am vrut să particip la club pentru a îmi exersa abilităţile de comunicare în engleză şi pentru a testa cum ar fi orele de curs în străinătate (cu mult debate şi puţin scris). Mi s-a părut foarte distractiv şi interesant, am aflat multe lucruri noi despre subiecte diverse. Recomand oricui vrea o altfel de oră de curs, mai ales în limba engleză.

Alexandra Văduva

Mi-am făcut mulţi prieteni noi, am învăţat să comunic mult mai uşor în faţa publicului. A fost chiar mişto! Recomand.

David Nicolae Mantu

A fost o experienţă plăcută, am dezbătut multe subiecte interesante. Vă recomand tuturor acest curs.

Andrei Ionescu

Prin prisma participării la acest club, am avut oportunitatea de a discuta, într-un mediu academic şi deschis, o multitudine de teme mai puţin abordate în mod normal la şcoală.

Ştefania Gandă

A fost o experienţă memorabilă. Speakerii s-au dovedit a fi nişte persoane extrem de captivante.

participant la Summer Camp

Înscriere

 

Încă nu am deschis oficial înscrierile la curs. Dar lasă-ne datele tale mai jos, iar noi o să te anunțăm imediat ce le deschidem.

facebook

UNIVERSALIO updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Denisa Bogdan studiază Natural Sciences la UCL.

În iulie, la Conferința studenților UNIVERSALIO, am stat de vorbă cu Denisa despre programul de Natural Sciences, despre viața ca student în Londra și despre cum a fost pentru ea procesul de aplicare cu UNIVERSALIO:
... See MoreSee Less

View on Facebook