Blogul UNIVERSALIO

O nouă ediție de Reading Club, în vacanța intersemestrială din februarie

În octombrie, am dat startul la UNIVERSALIO Reading Club, proiectul nostru care îți dă șansa să-ţi exersezi abilităţile de comunicare în engleză şi de persuasiune, şi să experimentezi atmosfera academică de la o universitate de top.

De-a lungul mai multor săptămâni, participanţii au discutat despre subiecte variate, de la filmele Pixar și ce ne spun ele despre rolul bărbaților și femeilor în societate până la modele educaționale din diverse țări sau texte academice mai complexe.

Acum, lansăm înscrierile pentru a doua serie a Reading Club – într-o variantă concentrată într-o singură săptămână. Ne vom întâlni de-a lungul vacanţei intermestriale din februarie şi, de-a lungul a cinci sesiuni, vom explora o varietate de teme care să te pregătească pentru experienţa studiilor în străinătate.

Află mai multe și înscrie-te la următorul Reading Club aici.

Înscrie-te

facebook

Sămbătă, la a doua sesiune a cursului de Effective Communication, Presenting your Ideas: How to Write and Deliver a Pitch, participanții au descoperit alături de Georgiana cum să-și vândă în mod creativ ideile: ... See MoreSee Less

View on Facebook

Suntem live alături de Bogdan Luca, student la Chimie şi Management la UCL.

(Ai o întrebare pentru Bogdan? Lasă un comentariu.)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Azi, de la 17:00, Bogdan Luca, student la Chimie şi Management la UCL, discută live cu noi.

Nu uita să urmărești pagina noastră.
(Iar, dacă ai o întrebare pentru Bogdan, trimite-i-o prin acest formular: eu.jotform.com/educativa/facebook-live-bogdan-luca?sursa_entry=FB.UNI.2)
... See MoreSee Less

View on Facebook