Blogul UNIVERSALIO

O nouă ediție de Reading Club, în vacanța intersemestrială din februarie

În octombrie, am dat startul la UNIVERSALIO Reading Club, proiectul nostru care îți dă șansa să-ţi exersezi abilităţile de comunicare în engleză şi de persuasiune, şi să experimentezi atmosfera academică de la o universitate de top.

De-a lungul mai multor săptămâni, participanţii au discutat despre subiecte variate, de la filmele Pixar și ce ne spun ele despre rolul bărbaților și femeilor în societate până la modele educaționale din diverse țări sau texte academice mai complexe.

Acum, lansăm înscrierile pentru a doua serie a Reading Club – într-o variantă concentrată într-o singură săptămână. Ne vom întâlni de-a lungul vacanţei intermestriale din februarie şi, de-a lungul a cinci sesiuni, vom explora o varietate de teme care să te pregătească pentru experienţa studiilor în străinătate.

Află mai multe și înscrie-te la următorul Reading Club aici.

Înscrie-te

facebook

Te pregătești să aplici la Cambridge sau Oxford? Urmărește discuția dintre Georgiana și Silvana, de la UNIVERSALIO, și Teodora Mușătoiu, o aplicantă la Oxford, despre procesul de aplicare: ... See MoreSee Less

Suntem live cu Georgiana Malac și Silvana Stoices...

View on Facebook