Sesiuni în licee

UNIVERSALIO organizează în licee sesiuni care să-ți permită să profiți de expertiza unui consilier cu experiență proprie de studiu în străinătate, care a ajutat elevi români să aplice la zeci de universități de prestigiu, inclusiv Oxford, Cambridge sau UCL.

Vrei să înveți cum să îți construiești o aplicaţie cu adevărat competitivă pentru o universitate de top?
Dacă participi la o sesiune UNIVERSALIO, vei afla ce ai de făcut de-a lungul întregului proces de aplicare, vei înţelege cum îţi poţi maximiza şansele de a fi admis şi vei avea ocazia ca, alături de consilieri şi de ceilalți participanți, să exersezi abilităţile de care vei avea nevoie pentru a avea o aplicaţie de succes.

Înscrie-te:

Workshop online

9 iunie 2020, 15:00

Sesiuni anterioare:

Arad

Colegiul Naţional „Moise Nicoară”

30 martie 2020, 10:00
Oradea

Colegiul Național „Emanuil Gojdu”

23 aprilie 2020, 11:00

Workshop online

26 mai 2020, 16:00

facebook

2 days ago

UNIVERSALIO

Îți dorești să studiezi în Franța? Nu uita că începând cu 20 ianuarie poți aplica pe platforma Parcoursup. Urmărește acest video astfel încât să nu ratezi nici o etapă!

PARCOURSUP CALENDRIER 2020 - Vidéo Dailymotion
RETRANSCRIPTIONEn novembre et en décembre, vous avez commencé à vous informer et à définir votre projet d'orientation. Dès maintenant sur Parcoursup, découvrez toutes les formations qui vous intéressent et leurs caractéristiques.Et à partir du 22 janvier 2020, inscrivez-vous sur Parcoursup...
... See MoreSee Less

View on Facebook