UNIVERSALIO Summer Camp 2019

Vrei să mergi undeva în vara asta și nu ştii unde? Hai cu noi la munte. UNIVERSALIO te așteaptă din nou la o tabără de vară unde tineri din toată țara vor dezbate teme actuale în limba engleză și își vor dezvolta abilități practice în pădure.

Nu numai că o să te distrezi interacționând cu tineri de vârsta ta care au preocupări diverse, dar vei descoperi cu ajutorul invitaților și a unui consilier vocațional ce ai putea studia și lucra pe viitor, unde și ce trebuie să faci ca să îți îndeplinești scopul, atât în România, cât și în străinătate.

Stai liniştit, nu e ca la școală, aici aduci caietele doar pentru focul de tabără! Toate discuțiile vor fi într-un cadru informal, cu membrii EDUCATIVA care au studii în străinătate și care vor să îți împărtășească tehnici noi și interactive de predare.

De la discuții despre filme, social media și politică, la sesiuni de debate sau drumeții pe munte, UNIVERSALIO îți propune să te distrezi vara asta într-un mediu relaxat. Pe lângă workshopuri, va trebui să lucrezi în echipă (iar contribuția ta la workshopuri și la celelalte activități va fi recunoscută și printr-o diplomă personalizată). Cu invitați speciali care or să țină ateliere creative și organizatori de încredere, vei avea parte de o vacanță bilingvă la sfârșitul căreia o să te întrebi “when’s the next one?"

IMG-20170808-WA0000
20170809_115330
20170810_113245
camp-2018-a

Cine?
14–22 liceeni

Când?

23-28 iulie 2019

Unde?
Pensiunea Casa Voinescu, Șimon, Bran

Cât costă?

  • 1.700 lei – taxa standard
  • 1.490 lei –pentru înscrierile early bird, înainte de 30 iunie

Taxa include:

  • cazarea de 5 nopți la pensiunea Casa Voinescu
  • 3 mese pe zi
  • gustări și băuturi pe tot parcursul activităților
  • 25 de ore de prezentări și workshopuri interactive

Transportul până în Brașov nu este inclus în prețul taberei.

Organizatorii vor asigura transportul între Gara Brașov și locația taberei.

exterior pensiune
camera dubla 1
curte
vedere din fata balcon

Locurile sunt limitate la 22 de participanți, așa că înscrie-te repede să fii sigur că prinzi un loc. Taxa poate fi achitată integral sau în 2 tranșe egale (dar în acest caz nu vei putea beneficia de reducerea early bird).

Ai vreo nedumerire? Discută cu coordonatoarea taberei, Gabriela Mândrescu, pe mail (gabriela.mandrescu@universalio.org) sau la telefon (0758815031).

Înscriere

facebook

3 days ago

UNIVERSALIO

Irlanda e o destinație de studiu foarte atrăgătoare din punct de vedere al taxelor de școlarizare mici și al posibilității de a studia în limba engleză. Dacă nu știi unde ai putea studia în această țară, îți lăsăm o listă de universități pentru a explora opțiunile pe care le ai:

www.educationinireland.com/en/Where-can-I-study-/View-all-Universities-Colleges/
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

UNIVERSALIO

Alătură-te echipei UNIVERSALIO!

În fiecare an, câteva sute de elevi și studenți români aplică la universități de prestigiu din întreaga lume cu ajutorul consilierilor UNIVERSALIO.

Acum, echipa se mărește. Dacă ai studiat în străinătate și te atrage ideea de a sprijini noi generații de aplicanți să devină studenți la universități de top, sau cunoști un candidat potrivit pentru rol, află mai multe la acest link: universalio.ro/recrutari/job_opportunity_counsellor_2021.pdf.

Așteptăm aplicațiile până la 24 octombrie, aici: form.jotform.com/educativa/recrutare-universalio-2021.
... See MoreSee Less

View on Facebook