Blogul UNIVERSALIO

UNIVERSALIO recrutează din nou: Alătură-te echipei noastre

În fiecare an, câteva sute de elevi și studenți români aplică la universități de prestigiu din întreaga lume, inclusiv Cambridge sau Oxford, cu ajutorul consilierilor UNIVERSALIO.

Acum, echipa UNIVERSALIO se extinde, așa că, dacă ai studii în străinătate și te atrage ideea de a sprijini noi generații de aplicanți să devină studenți la universități de top, poți aplica până în 27 august.

 

Află mai multe despre job și aplică…

 

Vrei să afli ce înseamnă UNIVERSALIO pentru beneficiarii săi și pentru membrii echipei de consiliere? Urmărește clipul și citește interviurile detaliate pe care le-am luat aplicanților:

Acum că ştii aceste lucruri, tot ce îţi mai rămâne e să citeşti descrierea detaliată a jobului şi să aplici până pe 27 august.

Află mai multe despre job și aplică…

facebook

4 days ago

UNIVERSALIO

Cum a fost la întâlnirea din decembrie dintre aplicanţii şi studenţii UNIVERSALIO? Iată un clip care să-ți dea o imagine de ansamblu: ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

UNIVERSALIO

O discuție despre eseul personal, via British Council:

British Council
Watch our #StudyUKLive show, where we're speaking to UCAS and university experts to help you find out what it takes to write a successful personal statement.
... See MoreSee Less

View on Facebook