Workshopurile UNIVERSALIO

Workshopurile UNIVERSALIO sunt sesiuni de o zi care să-i permită unui potenţial aplicant la studii în străinătate să beneficieze de expertiza unui consilier UNIVERSALIO pentru ca apoi să-şi poată construi o aplicaţie cu adevărat competitivă.

Dacă alegi să participi la workshopurile UNIVERSALIO, vei afla ce ai de făcut de-a lungul întregului proces de aplicare, vei înţelege cum îţi poţi maximiza şansele de a fi admis şi vei avea ocazia ca, alături de consilieri şi de ceilalți participanți, să exersezi abilităţile de care vei avea nevoie pentru a avea o aplicaţie de succes.

Astfel, ai putea avea acces la elementele-cheie ale consilierii UNIVERSALIO la o fracţiune din costurile consilierii individuale.

Cum decurge un workshop?

Worskhopurile se bazează pe principiile consilierii personalizate oferite de UNIVERSALIO. Informațiile îți vor fi prezentate într-un mod concis și sistematizat, astfel încât să reuşeşti ca pe parcursul unei sesiuni să înţelegi care sunt elementele esenţiale ale aplicației tale în Marea Britanie, Danemarca, Olanda sau Franța.

Vei lucra alături de alți tineri, care, la fel ca și tine, își propun să afle mai multe despre studiile în străinătate şi vei beneficia atât de consiliere personalizată – pentru că vom sprijini și evalua fiecare participant – cât și de interacțiune și lucru în echipă – pentru că vom lucra în grupe de 10-15 participanți.

Workshopuri sau consiliere? Ce e mai potrivit pentru tine?

Depinde de tine. Workshopurile sunt o soluţie mai puţin costisitoare ca, într-un timp scurt, să obţii informaţii şi să-ţi dezvolţi abilităţi necesare pentru a putea aplica apoi cu succes la o universitate de top.

În timp ce consilierea individuală include sprijin continuu şi personalizat în fiecare etapă a procesului de aplicare, de-a lungul mai multor luni, un workshop îţi oferă o fundaţie solidă pentru aplicaţia ta – însă tu va trebui să pui în aplicare ceea ce ai învăţat, urmând etapele indicate în timpul workshopului, pentru a ajunge să studiezi acolo unde îţi doreşti.

Workshopul UNIVERSALIO Start

Alege-ţi universitatea (şi domeniul potrivit) şi înţelege procesul de aplicare

Acest workshop e pentru tine dacă: Ești în clasele X-XII. Te gândeşti să aplici pe cont propriu la studii în străinătate, dar vrei sa beneficiezi de sprijinul unor consilieri cu expertiza în acest domeniu pentru a face alegeri cat mai bine informate si potrivite nevoilor și profilului tău. Ai nevoie de informații generice cu privire […]

Află mai multe

Workshopul UNIVERSALIO Start France

Aplică la o universitate din Franţa

Alege o universitate din Franţa și învață care sunt pașii pentru a aplica la acea universitate. Iți este adresat acest workshop dacă: Ești elev de liceu, în clasa a XI-a, sau a XII-a. Ți-ai propus sa aplici la studii in Franța, dar vrei sa beneficiezi de sprijinul unor consilieri cu expertiza in acest domeniu pentru a […]

Află mai multe

Pentru unele domenii de studiu sau ţări, procesele de admitere au particularităţi semnificative de care trebuie să ţii cont. Pentru genul acesta de situaţii, avem pentru tine workshopuri specializate:

Workshopul UNIVERSALIO Medicine Upgrade

Alege o universitate de medicină (sau mai multe) din Marea Britanie
Detalii

Workshopul UNIVERSALIO Top University Upgrade

Cum să fii admis la o universitate de top
Detalii

Ai nevoie de sprijin pentru o aplicaţie de alt tip decât cele menţionate aici? Contactează-ne ca să discutăm dacă putem aborda informaţiile care te interesează într-unul din formatele existente de workshop, dacă vom dezvolta un workshop nou pornind de la acel tip de aplicaţie sau dacă soluţia pentru tine este consilierea personalizată.

Interesat de un workshop UNIVERSALIO?

facebook

Consilierilor UNIVERSALIO le place să călătorească. Așa că te vizităm și în liceu. Vino la standul nostru de la Colegiul Național ''Spiru Haret'' Targu Jiu și Colegiul National "Tudor Vladimirescu", Gorj pe 30 și 31 martie. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hai şi tu la standul UNIVERSALIO de la RIUF - Romanian International University Fair Braşov să vorbim despre cum poți studia la o universitate de top de oriunde din lume.
#UNIVERSALIO #RIUF #studiazainstrainatate
... See MoreSee Less

View on Facebook

Daniela de la UNIVERSALIO îți spune cum a fost la RIUF - Romanian International University Fair Cluj. Noi am plecat spre Brașov unde te așteptăm și pe tine joi, 23 martie, la Hotel Aro Palace, începând cu ora 10:00! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Consilierii UNIVERSALIO te aşteaptă la RIUF - Romanian International University Fair la Sala Polivalentă din Cluj pentru a povesti despre procesul de aplicare la universitățile de top din întreaga lume. ... See MoreSee Less

View on Facebook