Blogul UNIVERSALIO

Alătură-te echipei noastre:
UNIVERSALIO caută noi consilieri educaţionali

Consilierii UNIVERSALIO au lucrat de-a lungul ultimilor 4 ani la peste 500 de aplicaţii pentru studii în străinătate — peste 500 de elevi şi studenţi români care şi-au maximizat şansele de a fi admişi la universităţile pe care le doreau (printre care destinaţii ca Oxford, Cambridge, UCL sau Sorbona) cu ajutorul echipei noastre.

Dacă ai studiat în străinătate şi vrei să vezi cum o nouă generaţie (sau mai multe) aplică cu succes la unele dintre cele mai prestigioase nume ale educaţiei mondiale, un job la UNIVERSALIO ar putea fi pentru tine o ocazie să îmbini satisfacţia de a contribui la asta cu o oportunitate de dezvoltare profesională.

Află mai multe despre job și aplică…

Am putea să îţi descriem în continuare această oportunitate — dar preferăm să îi lăsăm pe consilieri şi pe câţiva dintre aplicanţii lor să îţi vorbească despre UNIVERSALIO:

Vrei să afli şi mai multe păreri? Citeşte câteva testimoniale de la aplicanţii noştri:

  • Vlad, student la UCL
  • Ramona, studentă la University of Edinburgh
  • Cristian, student la Cardiff University

Acum că ştii aceste lucruri, tot ce îţi mai rămâne e să citeşti descrierea detaliată a jobului şi să aplici până pe 16 ianuarie.

Află mai multe despre job și aplică…

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook