Blogul UNIVERSALIO

Cambridge. Oxford. Medicină în UK.
Vino la prezentări şi începe să lucrezi la aplicaţia ta

Dacă te gândeşti să mergi la studii de licenţă la Cambridge, la Oxford sau la medicină (oriunde în Marea Britanie), cea mai importantă dată pe care ar trebui s-o reţii e 15 octombrie – termenul limită până la care se aplică pentru aceste variante (spre deosebire de celelalte universităţi şi domenii, pentru care poţi aplica în Marea Britanie până pe 15 ianuarie).

La asta se adaugă faptul că procesul de aplicare la Oxbridge şi medicină e extrem de competitiv (iar pentru medicină, va trebui să dai în plus testele UKCAT sau BMAT înainte să aplici), ceea ce înseamnă că ar trebui să lucrezi la aplicaţia ta din timp dacă vrei să-ţi maximizezi şansele de admitere.

Vrem să ne asigurăm că, dacă eşti în clasa a XI-a, începi să-ţi pregăteşti dosarul de pe acum, aşa că organizăm în următoarele săptămâni la Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara prezentări gratuite despre acest subiect:

Pentru a participa, trebuie doar să-ţi rezervi un loc completând acest formular.

Înscrie-te la o prezentare…

Vrei mai multe informaţii până la prezentare?

Citeşte articolul nostru mai vechi despre Oxbridge şi medicină şi interviul pe care i l-am luat lui Cristian Topriceanu, un aplicant UNIVERSALIO care a devenit student la medicină la Cardiff University.

Înscrie-te la o prezentare…

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook