Echipa UNIVERSALIO

Daiana Vlad

MSc Graduate, Karolinska Institute, Suedia

A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, din cadrul Universității din București, timp în care a studiat la Lund University prin programul Erasmus. Impresionată de sistemul educațional suedez, a ales să își continue studiile în Stockholm, unde a urmat Masterul în Global Health de la Karolinska Institute.

Traiectoria sa profesională s-a intersectat constant cu domeniul educațional, atât prin voluntariatul din perioada studiilor de licență, prin lucrul cu adulți și copii ca profesor de limbă engleză, cât și prin experiență ca Digital Ambassador pentru Karolinska. Toate acestea i-au oferit și oportunitatea de a interacționa cu elevi doritori de a urma cursuri universitare în străinătate, și de a le răspunde acestora la întrebări. Prin intermediul acestui mediu, dar și prin prisma experienței personale, a realizat că orice elev are nevoie de susținere, pentru a putea lua cea mai bună decizie pentru el.

Decizia de a studia în străinătate constă în mai mult decât alegerea unei destinații sau a unei universități. Acest proces reprezintă o investiție în dezvoltarea viitorului student, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. O decizie informată este cea care va face diferența, care se va vedea în viitorul studentului.

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?

Universalio Contact Form - site nou

  • Should be Empty:

facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 18-Oct-19 06:51:19 PDT. The current time is Sunday, 23-Feb-20 15:56:52 PST.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.