Echipa UNIVERSALIO

Gabriela Mândrescu

MA Graduate, The University of Manchester, Marea Britanie

A obținut diploma de licență în Științe Politice în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, după care a devenit masterandă a University of Manchester. Disciplina, creativitatea și dorința de a contribui la un progres real al lumii contemporane, au determinat-o să își continue și după absolvire munca de voluntariat cu grupuri vulnerabile, de data aceasta în India.

În urma studiului intens a comportamenului uman, a ales să își investească timpul, energia și cunoștințele în cei tineri, considerând că o viață sănătoasă din toate punctele de vedere necesită o bază solidă.

Continui să fiu uluită de impactul benefic pe care timpul petrecut în Manchester l-a avut asupra vieții mele, perioadă fără de care dezvoltarea mea pe toate planurile nu ar fi fost la fel de armonioasă. A studia într-o țară diferită de cea de origine înseamnă nu doar diversitate culturală, calitate educațională sau oportunități de angajare extraordinare, ci și conștientizarea faptului că orice vis poate lua un caracter tangibil.

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?

Universalio Contact Form - site nou

  • Should be Empty:

facebook

2 days ago

UNIVERSALIO

Îți dorești să studiezi în Franța? Nu uita că începând cu 20 ianuarie poți aplica pe platforma Parcoursup. Urmărește acest video astfel încât să nu ratezi nici o etapă!

PARCOURSUP CALENDRIER 2020 - Vidéo Dailymotion
RETRANSCRIPTIONEn novembre et en décembre, vous avez commencé à vous informer et à définir votre projet d'orientation. Dès maintenant sur Parcoursup, découvrez toutes les formations qui vous intéressent et leurs caractéristiques.Et à partir du 22 janvier 2020, inscrivez-vous sur Parcoursup...
... See MoreSee Less

View on Facebook