Consilierii UNIVERSALIO

Georgiana Malac

BA Graduate, University of Worcester, Marea Britanie

A absolvit Comunicare și Scenaristică în cadrul University of Worcester din Marea Britanie. În timpul facultății a început să lucreze cu elevii britanici interesați de studii superioare, mai întâi ca reprezentant al universității, iar mai apoi ca mentor. A descoperit însă că ar putea să-i ajute mult mai bine pe studenții veniți din alte țări, deoarece reușea să rezoneze mai ușor cu aceștia, fiind și ea, la rândul ei, student internațional. Așa a ajuns și la RIUF, unde a vorbit pentru prima oară cu elevii români interesați de studii în străinătate din postura de reprezentant al unei universități britanice. Experiența de la RIUF i-a schimbat traiectoria, şi a reprezentat un factor important în decizia ei de a se întoarce în România. De atunci, a lucrat alături de grupul EDUCATIVA, unde a avut șansa să consilieze câteva sute de elevi ce aveau același vis pe care l-a avut și ea – să studieze în străinătate.

„Pentru mine, educația este cel mai important lucru în care poți să investești, atât la nivel personal cât și la nivel macro. O societate educată înseamnă o societate deschisă spre diversitate, spre progres. Experiența studiului în străinătate m-a format în primul rand ca și om, apoi și din punct de vedere profesional, deoarece mi-a dat încrederea că aș putea reuși orice îmi propun dar și skills-urile necesare să fac asta. Când vine vorba de munca mea la EDUCATIVA am în minte ce spunea John Dewey: «Education is not preparation for life; education is life itself» încercând să le insuflu și celor cu care lucrez aceeași pasiune și dorință pentru dezvoltare personală.”

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?

Universalio Contact Form - site nou

  • Should be Empty:

facebook

Sămbătă, la a doua sesiune a cursului de Effective Communication, Presenting your Ideas: How to Write and Deliver a Pitch, participanții au descoperit alături de Georgiana cum să-și vândă în mod creativ ideile: ... See MoreSee Less

View on Facebook

Suntem live alături de Bogdan Luca, student la Chimie şi Management la UCL.

(Ai o întrebare pentru Bogdan? Lasă un comentariu.)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Azi, de la 17:00, Bogdan Luca, student la Chimie şi Management la UCL, discută live cu noi.

Nu uita să urmărești pagina noastră.
(Iar, dacă ai o întrebare pentru Bogdan, trimite-i-o prin acest formular: eu.jotform.com/educativa/facebook-live-bogdan-luca?sursa_entry=FB.UNI.2)
... See MoreSee Less

View on Facebook