Despre UNIVERSALIO

Din 2011, UNIVERSALIO oferă consiliere personalizată pentru admitere la universități de top din ţări precum Marea Britanie, Olanda, Franța, Danemarca, Germania, Canada, Suedia sau Emiratele Arabe Unite.

În ultimii 10 ani am ajutat peste 1.800 de elevi și studenți să-și recunoască abilitățile și să identifice experiențele academice și personale semnificative pe care le pot valorifica în procesul de aplicare. Ajutorul UNIVERSALIO nu se limitează la pregătirea celor mai eficiente documente pentru dosarul de aplicație, ci include și identificarea oportunităților de dezvoltare personală pentru a crește șansele de admitere ale fiecărui aplicant.

Aplicanții UNIVERSALIO au devenit studenți la universități precum Oxford, Cambridge, Imperial College London, UCL, Edinburgh, Manchester (în Marea Britanie), Amsterdam, Rotterdam, Maastricht (în Olanda), Sciences-Po, Sorbona, Strasbourg (în Franța), alături de multe alte universități de top din întreaga lume.

UNIVERSALIO este un program al Grupului EDUCATIVA.
EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără, alături de UNIVERSALIO, și RIUF – cel mai mare târg international de universități din România, serviciile de consiliere educațională EDMUNDO și EDMERICA, serviciul de consultanță vocațională Opțiuni de Carieră și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

facebook

2 days ago

UNIVERSALIO

Viața de student la Paris are cu certitudine un farmec aparte. Poți să vezi și tu urmărind clipul de mai jos realizat de o studentă la Sorbonne Université: ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

UNIVERSALIO

Îți surâde ideea de a studia în Danemarca? Dacă da, cu siguranță ți se vor părea utile sfaturile oferite de Daniele: ... See MoreSee Less

View on Facebook