Blogul UNIVERSALIO

Întâlneşte-te cu consilierii UNIVERSALIO la târgul Education UK, în 21 noiembrie

Sâmbătă, 21 noiembrie, târgul Education UK, organizat de British Council la Sheraton Bucharest Hotel, aduce la un loc 25 de universităţi din Marea Britanie. Pe lângă ocazia de a interacţiona direct cu reprezentanţii universităţilor, târgul le oferă vizitatorilor şi o serie de prezentări legate de studiul în Marea Britanie.

Consilierii UNIVERSALIO vor ţine de la ora 12:00 prezentarea Build Your Profile Wisely, în care, pornind de la experienţa personală de studiu în străinătate şi de la cea a aplicanţilor lor, cărora le-au oferit de-a lungul timpului sprijin pentru a aplica la universităţi de top din Marea Britanie (şi alte destinaţii), vor prezenta tips and tricks pentru o aplicaţie de succes. Prezentarea va încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Cum alegi corect programele şi universităţile la care să aplici?
  • Cum trebuie să se potrivească abilităţile tale şi activităţile extraşcolare la care ai participat cu profilul pe care îl caută o anumită universitate?
  • Cum îţi organizezi ideile pentru a avea cel mai bun eseu personal pe care l-ai putea scrie?

Vrei să participi? Înscrie-te aici (şi nu rata prezentarea UNIVERSALIO).

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook