Mentorat

Ești în clasele IX-XI și gata să începi aventura de a alege universitatea de top la care vrei să aplici? Dar parcă totuși nu ai lua o decizie atât de importantă pe cont propriu? 

Te înțelegem perfect. Știm că e dificil să iei o decizie legată de viitorul tău dacă nu ai sprijinul potrivit, mai ales când joburile viitorului oferă perspective la care poate nici nu te-ai gândit până acum. De exemplu, știai că ai putea deveni tehnician în clădiri smart, specialist în controlul emoțiilor, inginer în nanotehnologie sau antreprenor în economia circulară? Sau știai că unele universități din străinătate oferă astfel de programe educaționale?  

Mai mult, poate ți se pare copleșitor să-ți alegi o universitate sau un program de studiu având atât de multe variante și neștiind cum să navighezi prin multitudinea de informații necesare. Oportunitățile de carieră, topurile universitare, cerințele de admitere, costurile, domeniul de studiu potrivit abilităților și intereselor tale – acestea sunt doar câteva din criteriile pe care trebuie să le ai în vedere pentru a lua decizia cea mai bună pentru tine. 

Ce îți propunem?

Pentru a face procesul de a găsi o universitate extraordinară pentru tine cât mai simplu, îți propunem programul de Mentorat UNIVERSALIO. Vei porni în această călătorie alături de un consilier și mentor educațional cu experiență la studii în străinătate și de un consultant vocaționalAceștia îți vor oferi sprijin personalizat pentru a alege opțiunile de studiu potrivite pentru tine, a realiza unui plan de dezvoltare personală și a-l pune în aplicare pentru a-ți crește șansele de admitere. 

Îți propunem două opțiuni, cu 2, respectiv 6 sesiuni individuale live. În plus, vei primi și suport pe email și/sau la telefon între sesiuni, cu informații și activități:

Pachet mentorat de bază

150
 • Include următoarele 2 sesiuni:
 • Identificarea și prezentarea principalelor destinații de studiu (costuri de școlarizare și trai, opțiuni de finanțare, analiză avantaje/dezavantaje)
 • Identificarea principalelor programe de studiu, în cel mult 2 domenii, respectiv 3 destinații de interes (6 programe de studiu în total)

Pachet mentorat complet

425
 • Include următoarele 6 sesiuni și un bonus:
 • Identificarea și prezentarea principalelor destinații de studiu (costuri de școlarizare și trai, opțiuni de finanțare, analiză avantaje/dezavantaje)
 • Identificarea principalelor programe de studiu, în cel mult 2 domenii, respectiv 3 destinații de interes (6 programe de studiu în total)
 • Consiliere vocațională pentru alegerea/confirmarea domeniului de studiu potrivit, cu 3 teste de carieră incluse (în cadrul acestei sesiuni se vor discuta rezultatele testului Search Directed Search, iar pentru celelalte se primește un raport pe email)*
 • Pregătirea pentru admitere (identificarea cerințelor de admitere și a resurselor de pregătire, recomandări de activități extrașcolare și extracurriculare, întocmire plan de lucru)
 • Managementul aplicației de succes (sfaturi și resurse pentru managementul timpului, dezvoltarea gândirii critice, teste psihometrice, teste de admitere, interviu)
 • Concluzii
 • BONUS: Voucher cadou 50 EUR pentru pachetele de consiliere educațională UNIVERSALIO
recomandat

Sesiunea de lucru durează 45 de minute și se programează împreună cu consilierul, îfuncție de timpul necesar între sesiuni pentru ca tu să ai timp să reflectezi asupra informațiilor primite și să completezi fișele de activități.  

De ce să lucrezi cu noi?

Dacă ai nelămuriri în legătură cu acest program, poți să ne suni la numărul de telefon 0758818152 și răspundem cu drag întrebărilor tale.

Cu cine vei lucra?

Vei lucra cu consilierii UNIVERSALIO care au o experiență proprie de studii în străinătate așa că înțeleg foarte bine provocările și beneficiile studiilor în străinătate. În plus, consilierii au o experiență vastă în sprijinirea tinerilor în procesul de aplicare la studii în străinătate. În ultimii 10 ani, UNIVERSALIO a lucrat cu peste 1800 de tineri care și-au îndeplinit visul de a studia la o universitate din străinătate. Consilierii cu care vei colabora sunt: 

Ioana Ispir

A obținut o dublă licență în drept în cadrul universităților Queen Mary, University of London și Université Paris II Panthéon-Assas.

Ana Maria Petcu

A absolvit un master în relații internaționale la institutul cu predare britanică IBEI din Barcelona.

Gabriela Mândrescu

A absolvit un master în științe umaniste la University of Manchester.

Ioana Tatarciuc

A studiat International IT Business la Karlsruhe University of Applied Sciences.

Pentru sesiunea de consiliere vocațională din cadrul pachetului de mentorat complet, vei lucra cu un consultant vocațional Opțiuni de Carieră, un proiect partener care se concentrează pe servicii de orientare în carieră. 

Ce spun tinerii care au lucrat cu noi?

Comandă pachetul de mentorat pe care l-ai ales

Pentru a comanda pachetul de mentorat dorit, completează formularul și alege pachetul pe care îl dorești. După ce l-ai completat și ai ales opțiunea preferată, vei primi link-ul de plată pe email.

Te încurajăm să-l completezi și dacă nu știi sigur care variantă ți se potrivește pentru a fi contactat de un consilier care îți va răspunde la întrebări.

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook