Blogul UNIVERSALIO

O nouă ediție de Reading Club, în vacanța intersemestrială din februarie

În octombrie, am dat startul la UNIVERSALIO Reading Club, proiectul nostru care îți dă șansa să-ţi exersezi abilităţile de comunicare în engleză şi de persuasiune, şi să experimentezi atmosfera academică de la o universitate de top.

De-a lungul mai multor săptămâni, participanţii au discutat despre subiecte variate, de la filmele Pixar și ce ne spun ele despre rolul bărbaților și femeilor în societate până la modele educaționale din diverse țări sau texte academice mai complexe.

Acum, lansăm înscrierile pentru a doua serie a Reading Club – într-o variantă concentrată într-o singură săptămână. Ne vom întâlni de-a lungul vacanţei intermestriale din februarie şi, de-a lungul a cinci sesiuni, vom explora o varietate de teme care să te pregătească pentru experienţa studiilor în străinătate.

Află mai multe și înscrie-te la următorul Reading Club aici.

Înscrie-te

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook