UNIVERSALIO Courses: Speaking Club

Cât de uşor reuşeşti să te exprimi în limba engleză? Ai vrea să îţi dezvolţi vocabularul şi abilităţile pentru a  avea un dialog fluent şi a vorbi convingător în public? UNIVERSALIO Speaking Club e construit ca tu să îţi depăşeşti barierele de comunicare şi să conversezi mai încrezător.

Cursul este destinat elevilor de liceu cu nivel intermediar de limba engleză (în special clasele IX-XI) și este structurat în patru sesiuni menite să îți ofere suport și încredere, astfel încât să poți vorbi liber, mult și, mai ales, bine. Vei avea oportunitatea să îți exersezi abilitățile de comunicare în engleză, alături de alți elevi de liceu și de doi traineri UNIVERSALIO: Silvana, absolventă de Master la UCL și Elena, trainer de limba engleză cu experiență de predare în străinătate.

În cele 4 sesiuni, vei învăţa să te exprimi convingător și argumentat, dar și să-ți dezvolți aptitudinile care îți vor maximiza șansele de a trece cu bine peste orice conversație sau interviu în limba engleză. Mai mult decât atât, vei avea ocazia să experimentezi atmosfera dinamică de la universitățile din străinătate, unde studentul e întotdeauna în centrul atenției.

Te vom încuraja permanent să participi activ la conversație, să îți lărgești orizontul cultural și să descoperi cum te poți exprima mai convingător și mai fluent. Prin exerciții interactive și activități de grup, vei învăța alături de cei doi traineri UNIVERSALIO, într-un cadru informal, cum să-ți stăpânești emoțiile și să conduci o conversație.

Sesiunile din program:

  • Let’s Communicate! The Art of Dialogue
  • The World At Your Fingertips: How English Helps You Get an Exciting Job
  • Debate Mode On!
  • A World of Cultures

Detalii organizatorice

Când: 19, 21, 26 şi 28 iunie 2018, între 11:00 şi 13:00

Unde: Sediul UNIVERSALIO (Str. Colței nr. 8, etaj 2)

Cât costă:    400  350 de lei

Sesiunile

Let’s Communicate!
The Art of Dialogue

19 iunie 2018

Dacă privești încă dialogul în engleză ca pe o artă greu de stăpânit, noi ne propunem să îți arătăm cât de ușor poate fi: vom descoperi împreună tipuri de comunicare și importanța ascultării active, totul prin intermediul unor exerciții interactive.

Scopul acestei sesiuni e să te încurajeze să participi activ la conversație și să dezvolți un dialog constructiv.

Debate Mode On!

26 iunie 2018

O educație bună reprezintă mai mult decât ce poți învăța în clasă, fiind un proces continuu de dezvoltare – şi noi vom face asta printr-o sesiune de dezbateri. În cadrul ei, ne propunem să îți dăm o mână de ajutor în susținerea ideilor tale, prin construirea unui argument convingător și persuasiv.

The World at Your Fingertips: How English Helps You Get an Exciting Job

21 iunie 2017

Engleza îţi conferă în mod clar un avantaj profesional oriunde în lume. Dar, pentru asta, trebuie să o poţi folosi clar şi natural.

În această sesiune, vom explora prin jocuri de rol felul în care exprimarea corectă te va ajuta în situaţii-cheie, de la admiterea la universitate până la un interviu pentru un job.

A World of Cultures

28 iunie 2018

Pentru a ține pasul într-un mediu multicultural, trebuie să învățăm să ne adaptăm. În această sesiune, dialogul va fi axat pe modul în care ne raportăm la culturi străine, ce ne place sau nu la propria cultură și cum putem învăța de la cei mai apropiați sau depărtați.

Sesiunea își propune să te înveţe să fii atent la impactul pe care îl pot avea cuvintele tale asupra celor cu un background diferit şi să contribuie la dezvoltarea unei atitudini deschise vizavi de alte culturi.

Trainerii

Silvana Stoicescu

silvana_site

După ce a absolvit un program de sociologie în Anglia ca șefă de promoție, Silvana Stoicescu a continuat să exploreze domeniul științelor sociale urmând studiile de masterat în filosofie la UCL, și s-a alăturat echipei UNIVERSALIO pentru a le facilita și altor tineri accesul la universitățile de top din străinătate.

Convinsă că diversitatea experienţelor educaţionale prin care treci e esenţială pentru dezvoltarea ta profesională şi personală, Silvana îşi dedică timpul pentru a le oferi elevilor oportunităţi multiple de a îşi construi viitorul într-o lume deschisă.

Elena Gălățanu

elena_galatanu_site

Obținerea certificatului TEFL (Teaching English as a Foreign Language) i-a adus ocazia Elenei să își pună în practică abilitățile de comunicare și inter-relaționare atât în România, cât și în străinătate.

Timp de doi ani, în Turcia, a lucrat alături de traineri din Statele Unite și Spania pentru a organiza și implementa cluburi de conversație în limba engleză pentru elevi, studenți și adulți în cadrul școlii British Town English Language Schools.

Înscriere

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook