Studii de top în străinătate. Eu unde și cum aplic?

Joi, 29 septembrie 2022

ora 16:00, pe Zoom
Eveniment gratuit

Ești în clasa a 10-a, a 11-a sau a 12-a și ți-ar plăcea studiezi în străinătate la universități de top, dar nu știi de unde să începi, care sunt țările în care ai putea aplica sau cum să aplici?

Hai la evenimentul nostru gratuit, Studii de top în strainătate. Eu unde și cum aplic?”, de joi, 29 septembrie 2022, de la ora 16:00, pe Zoom.

Vom discuta despre:

De asemenea, vei afla cum te poate ajuta UNIVERSALIO în acest proces și care e rolul consilierului. Având în vedere că în ultimii 10 ani consilierii UNIVERSALIO au ajutat peste 1800 de tineri să aplice la universități de top din străinătate și că au studiat la rândul lor în străinătate, credem că experiența lor e valoroasă și îți poate fi și ție de folos.

La final, vom avea și o supriză pentru tine!

De la cine vei afla toate aceste informații?

Ioana Tatarciuc

Ioana este consilier educațional la UNIVERSALIO. Pe lângă acest rol, ea are o experiență foarte vastă de lucru cu tinerii datorită activităților de voluntariat în care s-a implicat în ultimii ani.

Câteva povești de succes ale aplicanților UNIVERSALIO:

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos. După înscriere, ți se va afișa link-ul de Zoom pe care să-l accesezi în ziua evenimentului.

facebook

2 days ago

UNIVERSALIO
Ne vedem la IUF - International University Fair - Romania?😊 ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

UNIVERSALIO
Ești în clasa a 10-a, a 11-a sau a 12-a și ți-ar plăcea să studiezi în străinătate la o universitate de top🌍📚, dar nu știi de unde să începi, care sunt țările în care ai putea studia sau cum să aplici? Hai la evenimentul nostru online gratuit să descoperi mai multe informații. 📌Află mai multe și înscrie-te!www.universalio.ro/studii-de-top-in-strainatate-eu-unde-si-cum-aplic-2/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

UNIVERSALIO
Ești pasionată de matematică și de inteligență artificială? Avem o activitate perfectă pentru tine!Mädels machen MI(N)T!: Projektkurs "Mit Mathe und Künstlicher Intelligenz reale Probleme lösen"Mathematik braucht man nur in der Schule...? Ganz im Gegenteil! Mathematik spielt eine zentrale Rolle bei zahlreichen Anwendungen unseres Alltags. Sei es, wenn Siri und Alexa Sprache verarbeiten, wenn Netflix und Spotify Empfehlungen für Filme oder Musik aussprechen oder wenn in der medizinischen Diagnostik erkranktes Gewebe auf CT-Scans automatisiert erkannt wird. Vielfach kommen dazu Methoden aus den Bereichen Künstliche Intelligenz (KI) beziehungsweise Data Science zum Einsatz.Dieser Projektkurs bietet an Mathematik oder Informatik interessierten Mädchen ab Klasse 10 eine Einführung in diese Methoden und gibt damit Einblicke in die angewandte Mathematik. Im Kurs können erste Programmierkenntnisse gesammelt oder vertieft werden. Er kann außerdem als Studien- oder Berufsorientierung dienen.Termine: Ab 27. September bis 6. Dezember 2022 jeden Dienstag von 15.45 bis 17.45 Uhr am KIT (einzelne Termine online). Anmeldung per E-Mail an cammp@scc.edu, Anmeldeschluss: 19. September 2022.Der Projektkurs wird vom Projekt CAMMP des KIT ausgerichtet. Die Teilnahme ist kostenlos.Weitere Infos: www.scc.kit.edu/forschung/16168.php ... See MoreSee Less
View on Facebook