Studii de top în străinătate. Eu unde și cum aplic?

Joi, 29 septembrie 2022

ora 16:00, pe Zoom
Eveniment gratuit

Ești în clasa a 10-a, a 11-a sau a 12-a și ți-ar plăcea studiezi în străinătate la universități de top, dar nu știi de unde să începi, care sunt țările în care ai putea aplica sau cum să aplici?

Hai la evenimentul nostru gratuit, Studii de top în strainătate. Eu unde și cum aplic?”, de joi, 29 septembrie 2022, de la ora 16:00, pe Zoom.

Vom discuta despre:

De asemenea, vei afla cum te poate ajuta UNIVERSALIO în acest proces și care e rolul consilierului. Având în vedere că în ultimii 10 ani consilierii UNIVERSALIO au ajutat peste 1800 de tineri să aplice la universități de top din străinătate și că au studiat la rândul lor în străinătate, credem că experiența lor e valoroasă și îți poate fi și ție de folos.

La final, vom avea și o supriză pentru tine!

De la cine vei afla toate aceste informații?

Ioana Tatarciuc

Ioana este consilier educațional la UNIVERSALIO. Pe lângă acest rol, ea are o experiență foarte vastă de lucru cu tinerii datorită activităților de voluntariat în care s-a implicat în ultimii ani.

Câteva povești de succes ale aplicanților UNIVERSALIO:

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos. După înscriere, ți se va afișa link-ul de Zoom pe care să-l accesezi în ziua evenimentului.

facebook

11 months ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook