Un mic update de la echipa UNIVERSALIO

Ne bucurăm că ai ajuns pe site-ul nostru și că îți dorești să studiezi în străinătate la o universitate de top. Dacă îți dorești să lucrezi cu noi pentru aplicația ta la o universitate prestigioasă, începând din toamna anului 2022 ne găsești sub umbrela EDMUNDO.

Poate nu știai, dar consilierii EDMUNDO și UNIVERSALIO au fost dintotdeauna colegi: ambele sunt proiecte dezvoltate de Grupul EDUCATIVA (alături de alte branduri precum IUF, The Entrepreneurship Academy sau Opțiuni de Carieră). În această toamnă am luat hotărârea să ne reunim sub același nume și serviciu pentru a ne eficientiza eforturile și pentru a putea să-ți oferim într-un singur loc o varietate de servicii educaționale, de la orientare în carieră la aplicare la universități partenere, de top sau chiar din România.

Nu te ingrijora! În continuare vei beneficia de serviciile personalizate și experiența proprie de studiu în străinătate pe care echipa UNIVERSALIO le ofereau. Consilierii UNIVERSALIO sunt acum consilieri EDMUNDO, dar au luat cu ei bagajul de cunoștințe (și expertiza în aplicarea la unele dintre cele mai bune universități din lume).

În ultimii 15 ani, consilierii noștri au ajutat peste 20.000 de tineri să aplice la studii în străinătate, așa că suntem convinși că te putem ajuta și pe tine.

Vrei să lucrezi cu noi? Te așteptăm pe roadmap.edmun.do!

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?

Universalio Contact Form - site nou

  • Should be Empty:

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook