Blogul UNIVERSALIO

UNIVERSALIO recrutează din nou: Alătură-te echipei noastre

În fiecare an, câteva sute de elevi și studenți români aplică la universități de prestigiu din întreaga lume, inclusiv Cambridge sau Oxford, cu ajutorul consilierilor UNIVERSALIO.

Acum, echipa UNIVERSALIO se extinde, așa că, dacă ai studii în străinătate și te atrage ideea de a sprijini noi generații de aplicanți să devină studenți la universități de top, poți aplica până în 27 august.

 

Află mai multe despre job și aplică…

 

Vrei să afli ce înseamnă UNIVERSALIO pentru beneficiarii săi și pentru membrii echipei de consiliere? Urmărește clipul și citește interviurile detaliate pe care le-am luat aplicanților:

Acum că ştii aceste lucruri, tot ce îţi mai rămâne e să citeşti descrierea detaliată a jobului şi să aplici până pe 27 august.

Află mai multe despre job și aplică…

facebook

20 hours ago

UNIVERSALIO

Motivele pentru a studia în Olanda sunt nenumărate. Îți lăsăm doar câteva, prezentate în 100 de secunde. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

UNIVERSALIO

Ți-ar plăcea să studiezi în Dublin? Uite câteva motive pentru care studenții iubesc acest oraș. ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

UNIVERSALIO

Danemarca este o destinație atrăgătoare pentru foarte mulți studenți din întreaga lume. Descoperă și tu motivele pentru care atât de mulți studenți se îndreaptă spre această țară. ... See MoreSee Less

View on Facebook