UNIVERSALIO Summer Camp 2022

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ultima zi în care poți beneficia de un preț redus!

Te-ai întrebat vreodată care sunt caracteristicile unui cetățean global și cum poți dezvolta asemenea valori? Dar, mai ales, te intrigă ideea de a trăi fericit oriunde în lume, cu o identitate care transcende granițele geografice și politice?

Ți-am stârnit curiozitatea? Hai cu noi la munte! UNIVERSALIO te așteaptă în tabăra de vară unde tineri din toată țara vor dezbate teme de actualitate în limbile engleză și română și își vor dezvolta abilități practice în pădure (și nu doar).

Nu numai că te vei distra interacționând cu tineri de vârsta ta care au preocupări constructive, dar vei descoperi cu ajutorul consilierilor educaționali ce oportunități extracurriculare există pentru tine, unde ai putea studia și lucra pe viitor, unde și ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini scopul.

Stai liniştit, nu e ca la școală! Aici aduci caietele doar pentru focul de tabără! Toate discuțiile vor fi într-un cadru informal, cu membrii UNIVERSALIO care au studii în străinătate și care vor organiza sesiuni interactive și nonformale.

Cu invitați speciali care vor ține ateliere creative și organizatori de încredere, vei avea parte de o vacanță bilingvă la sfârșitul căreia te vei întreba “when’s the next one?”.

De ce să participi?

Câți participanți vor fi?

29 de liceeni

Dacă acum termini clasa a 8-a, te așteptăm și pe tine.

Când și unde va avea loc tabăra?

18–24 iulie 2022
Pensiunea Creasta de Vis, Fundata, Brașov

Locația este, într-adevar, de vis. Până când ne vedem în tabără, te poți delecta cu aceste poze:

Cât costă tabăra?

Early bird: 2,190 RON înainte de 28 iunie 2022 (plata integrală)
Taxa standard: 2,400 RON (cu posibilitate de plată in 2 sau 3 tranșe egale)

Taxa include:

6 nopți de cazare la Pensiunea Creasta de Vis
3 mese pe zi (în formularul de inscriere se pot menționa alergiile/dietele speciale/restricțiile alimentare)
Gustări pe tot parcursul activităților
42 de ore de ateliere interactive și activități în natură
Voucher de 10% discount pentru consiliere educațională (în momentul în care vei aplica la studii universitare în străinătate dacă vrei să lucrezi cu noi)

 

Transportul până la pensiune nu este inclus în prețul taberei.
În cazul în care va exista cerere, organizatorii vor asigura (contra cost) transportul între Gara Brașov și locația taberei.

Cum a fost în tabără în trecut?

Aceasta este cea de a 4-a ediție a taberei noastre. Îți lăsăm câteva poze să vezi cum a fost la celelalte.

Ai vreo nedumerire? Discută cu coordonatoarea taberei, Gabriela Mândrescu, pe e-mail (gabriela.mandrescu@universalio.org) sau la telefon (0758815031).

facebook

3 days ago

UNIVERSALIO

Trebuie să-ți alegi domeniul de studiu sau cariera și nu ai idee de unde să începi? Ai ales deja un domeniu, dar nu ai siguranța că ți se potrivește? Sau ai dubii cu privire la direcția de carieră pe care ai luat-o?

Opțiuni de Carieră te invită la un evenimentul gratuit perfect pentru tine dacă ești în oricare din aceste situații. Vei învăța 5 strategii pe care să le pui în practică să-ți alegi parcursul profesional și vei primi răspunsul la întrebările tale de la 2 consultanți vocaționali cu experiență.

Află mai multe și înscrie-te:
cariera.optiuni.ro/evenimente/cum-iti-alegi-cariera/
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

UNIVERSALIO

Ce faci între 18 și 24 iulie?

Hai cu noi în tabără la munte, într-o locație de vis!

Discutăm despre caracteristicile unui cetățean global și cum poți dezvolta asemenea valori, în cadrul unor sesiuni non-formale și interactive, atât în română, cât și în engleză.

Vei afla despre oportunități internaționale de dezvoltare personală și de studiu în străinătate și vei participa la drumeții în care te vei distra cu tineri cu preocupări similare cu ale tale.

Află mai multe și înscrie-te pentru cea mai memorabilă experiență a verii:
www.universalio.ro/universalio-summer-camp-2022/
... See MoreSee Less

View on Facebook