Blogul UNIVERSALIO

Împrumutul guvernamental din Marea Britanie, confirmat pentru studenţii care încep studiile în 2020

Așa cum știi deja, probabil, cei mai mulți studenți români în Marea Britanie (la fel ca majoritatea studenților britanici) își finanțează în prezent taxa de școlarizare cu ajutorul unui împrumut de la guvernul britanic, care se returnează în condiții foarte avantajoase, după terminarea studiilor, găsirea unui job și depășirea unui anumit prag salarial.

Guvernul britanic a anunțat în 28 mai că va oferi în continuare împrumutul guvernamental și studenților europeni care vor începe studiile în 2020 (și va menține pentru ei un statut echivalent celui al studenților britanici, ceea ce înseamnă că taxele de școlarizare pentru studenții români vor rămâne egale cu cele plătite de cei din Marea Britanie).

Citește anunţul Guvernului

Ce înseamna asta pentru tine? Ei bine, dacă ești în clasa a XI-a, ai acum confirmarea oficială a condițiilor în care îți poți finanța studiile, deci poți începe să te gândești la decizia de a aplica pentru studii în Marea Britanie și să-ți faci primele planuri. Mai ales că, dacă te gândești să studiezi la Cambridge sau Oxford, sau la medicină, sau la un alt program foarte competitiv, vacanța de vară e perioada ideală în care să lucrezi la aplicația ta pentru a te asigura că are cele mai mari șanse de succes.

Care e pasul următor? Pentru început, citește pe site-ul nostru câte ceva despre admiterea la universități de top, alături de poveștile de succes ale aplicanților UNIVERSALIO din anii trecuți.

Descoperă poveştile de succes ale aplicanţilor

Și, dacă ți-ai făcut o imagine generală asupra procesului de aplicare, putem iniția discuția despre ce vei avea de făcut concret și cum te putem ajuta. Ia legătura cu echipa UNIVERSALIO și hai să începem să lucrăm la aplicația ta.

ia legătura cu UNIVERSALIO

facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.