Echipa UNIVERSALIO

Ioana Tatarciuc

Karlsruhe University of Applied Sciences, Germania

A studiat International IT Business la Universitatea de Științe Aplicate din Karlsruhe, Germania, și Contabilitate și Informatică de Gestiune în limba germană la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara. După mai multe experiențe în muncă, a continuat studiile în Entrepreneurship and Business Administration în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, și se apropie cu pași grăbiți și entuziasm să termine și studiile în psihologie în cadrul aceleiași universități.

Este pasionată de lucrul cu tinerii și de dezvoltarea lor prin voluntariat și educație non-formală. Lucrează cu mai multe ONG-uri de tineret, promovează mobilitățile de tineri Erasmus+ și este o adeptă a conceptului de „lifelong learning”, momentan axându-se pe oferirea de oportunități de dezvoltare tinerilor.

Sunt multe momente dragi, care vor avea mereu un loc special în sufletul meu, însă experiențele trăite în contexte multiculturale, precum cele din timpul studiilor în Germania, sunt cu totul aparte. Ele m-au format ca om, mi-au oferit contexte pentru a-mi descoperi punctele tari, dar și limitele. Modul de predare centrat pe experiență și aplicabilitate m-a făcut să fiu dornică să aflu mai multe despre procesele educaționale din alte țări. Acum, după peste 35 de țări vizitate și analizate, vin cu drag în ajutorul tinerilor cu bagajul de cunoștințe și experiențe acumulate, din dorința de a le oferi și lor astfel de contexte de dezvoltare personală și profesională.

Interesat de consilierea personalizată UNIVERSALIO?

Universalio Contact Form - site nou

  • Should be Empty:

facebook

1 years ago

UNIVERSALIO
🏅Cauți un program de master prestigios în domeniul afacerilor? ESSEC Business School e o variantă excelentă. Programele oferite de această instituție sunt extrem de bine cotate în clasamentele internaționale pe business. ... See MoreSee Less
View on Facebook