UNIVERSALIO Summer Camps 2018

Vrei să mergi undeva în vara asta și nu ştii unde? Hai cu noi la munte. UNIVERSALIO te așteaptă din nou la o tabără de vară unde tineri din toată țara vor dezbate teme actuale în limba engleză și își vor dezvolta abilități practice în pădure (și în bucătărie, pregătind mese delicioase la micul dejun).

Și, pentru că tabăra de anul trecut a fost atât de populară, anul acesta organizăm două ediții: una în iulie și alta în august.

Nu numai că o să te distrezi interacționând cu tineri de vârsta ta care au preocupări diverse, dar vei descoperi cu ajutorul invitaților și a unui consilier vocațional ce ai putea studia și lucra pe viitor, unde și ce trebuie să faci ca să îți îndeplinești scopul, atât în România, cât și în străinătate.

Stai liniştit, nu e ca la școală, aici aduci caietele doar pentru focul de tabără! Toate discuțiile vor fi într-un cadru informal, cu membrii EDUCATIVA care au studii în străinătate și care vor să îți împărtășească tehnici noi și interactive de predare.

De la discuții despre filme, social media și politică, la sesiuni de debate sau drumeții pe munte, UNIVERSALIO îți propune să te distrezi vara asta într-un mediu relaxat. Pe lângă workshopuri, va trebui să lucrezi în echipă pentru a organiza un eveniment în ultima seară, când vei primi și o diplomă personalizată pentru contribuția ta. Cu invitați speciali care or să țină ateliere creative și organizatori de încredere, vei avea parte de o vacanță bilingvă la sfârșitul căreia o să te întrebi “when’s the next one?"

IMG-20170808-WA0000
20170809_115330
20170810_113245
20170809_195444

Cine?
14–22 liceeni

Când?

Unde?
Pensiunea Sabina, Predeal

Cât costă?

  • 1.700 lei – taxa standard
  • 1.490 lei –pentru ultimele locuri la tabăra din iulie

Taxa include:

  • cazarea de 5 nopți la Pensiunea Sabina
  • 3 mese pe zi
  • gustări și băuturi pe tot parcursul activităților
  • 25 de ore de prezentări și workshopuri interactive

Transportul nu este inclus în prețul taberei, dar, dacă există interes de la suficienţi dintre participanţi, se poate organiza transport comun din București până la pensiune pentru o taxă adițională.

124752484
124752749
20180524_160257
cazare_639374_2970847038

Locurile sunt limitate la 22 de participanți pentru fiecare tabără, așa că înscrie-te repede să fii sigur că prinzi un loc. Taxa poate fi achitată integral sau în 2 tranșe egale (dar în acest caz nu vei putea beneficia de reducerea early bird).

Înscriere

facebook

3 hours ago

UNIVERSALIO

Noul clasament publicat săptămâna asta de QS World University Rankings, care ierarhizează universitățile după angajabilitate, include următorul top al universităților britanice:NEW RANKING! Meet the UK’s top 10 universities for employability. 🇬🇧

University of Cambridge University of Oxford UCL Imperial College London The University of Manchester The London School of Economics and Political Science - LSE The University of Edinburgh University of Leeds University of Bristol University of Nottingham hubs.ly/H0kLNnP0

✨🚀 #QSWUR
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

UNIVERSALIO

Dacă nu ați prins-o live, aici e discuția despre procesul de aplicare la Oxford și Cambridge pe care au avut-o ieri Aniela și Gabriela de la UNIVERSALIO (plus câteva fragmente dintr-un interviu cu Radu Udrea, student la University of Cambridge). ... See MoreSee Less

View on Facebook