Cum e viața de student în străinătate și unde poți studia?

Vineri, 13 mai 2022

ora 16:30, pe Zoom
Eveniment gratuit

Ți-ar plăcea să fii student la o universitate prestigioasă din afară, dar nu știi cum e să studiezi în străinătate sau care sunt țările în care ai putea să-ți continui studiile?

Nu-i nimic! Am invitat o actuală studentă să-ți povestească cum e viața de student internațional, cum a ales ea țara și universitățile la care să aplice și care sunt avantajele pentru care merită să studiezi în străinătate.

De asemenea, un consilier UNIVERSALIO îți va povesti despre destinațiile de studiu cele mai populare printre tinerii români. Poate te vor inspira și pe tine!

Evenimentul e pentru tine dacă ești elev de liceu și ai curiozitatea să afli mai multe despre universitățile de top.

Invitata noastră este:

Teodora Malacopol

Studentă la The University of Manchester, la programul de Medical Biochemistry

De ce să participi?

De asemenea, vei afla cum te poate ajuta UNIVERSALIO în acest proces și care e rolul consilierului. Având în vedere că în ultimii 10 ani consilierii UNIVERSALIO au ajutat peste 1800 de tineri să aplice la universități de top din străinătate și că au studiat la rândul lor în străinătate, credem că experiența lor e valoroasă și îți poate fi și ție de folos.

Află câteva povești de succes ale aplicanților UNIVERSALIO:
Înscrie-te mai jos:

facebook

5 days ago

UNIVERSALIO

Știi de ce merită să studiezi în Canada? Află 6 motive în articolul de mai jos! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

UNIVERSALIO

O primăvară minunată la Vrije Universiteit Amsterdam! Vrei să devii și tu student la această universitate? Lasă-ne un mesaj și te putem ajuta să aplici și pe tine. ... See MoreSee Less

View on Facebook